Mirësevini në

SHKUGËZA PREMIUM

Park dhe Restaurant

Të gjitha në një vend!

Natyrë

Park

Kafe

Ushqim

Muzikë

Në Restaurant Shkugëza Premium mund të kaloni çaste të këndshme në një ambient të ekspozuar ndaj qiellit të hapur.

Ne gatuajmë
Me Dashuri!

Gatuajmë ushqimin me dashuri dhe mundohemi
të ofrojmë ushqim me shije të paharrueshme!

Mos e humbisni vendin më të madh dhe më të gjelbër në qytet! Parku Shkugëza është parku më i madh në Gjakovë, i vendosur në periferi të qytetit. Parku është i mirëmbajtur dhe i përgatitur nga “Restaurant Shkugëza Premium” për çdo festë ditëlindjeje, darsma-fejesa, apo thjesht një moment të qetë relaksi.

VLERËSIME

Besarta P

E adhuroj këtë vend shumë!

Rrezore R

Fenomenale! Restaurant i përmasave Europiane!

Edi H

Shërbimi në nivel profesional, stafi shumë miqësor dhe ushqimi tepër i shijshëm, definitivisht a place to visit!

Egëzon B

Magnifique endroit. Ambiance familiale garantie!

Halil B

Vend shumë i mirë për tu vizituar, ambient i ngrohtë!

Eduart L

Natyrë shumë e bukur!

Enver K

Alles Super!

Y. L

Great food and service.

Armend A

Vend i qetë dhe kafe shumë e mirë!

Kismet H

Ushqimi më i mirë në tërë Kosovën.

REZERVO    LOKACIONI